Liquid Facelift

Natuurlijke, niet operatieve facelift.

Botox zones

Heb je je ooit afgevraagd hoe botox precies werkt en welke gebieden van het gezicht je kunt behandelen? Kom alles te weten over botox zones, van het verminderen van rimpels tot het verlichten van migraine. 


Wat is een botox zone?

Een botox zone is simpel gezegd een zone of gebied op het gezicht waar botuline toxine, beter bekend als botox, wordt geïnjecteerd om spieren te ontspannen. Dit resulteert in een vermindering van rimpels en lijnen, wat zorgt voor een jongere en frissere uitstraling.


Welke botox zones zijn er?

Botox behandelingen kunnen op verschillende delen van het gezicht worden toegepast. Elk gebied heeft zijn eigen specifieke voordelen. Hieronder een paar van de meest populaire botox zones:


Voorhoofd

Het voorhoofd is een van de meest voorkomende zones voor botox. Met de tijd ontwikkelen zich horizontale lijnen die een vermoeide of gefrustreerde uitdrukking kunnen geven. Botox helpt deze lijnen te verzachten. 


Frons

De fronslijnen liggen tussen de wenkbrauwen, ze kunnen ervoor zorgen dat iemand er boos of bezorgd uitziet. Botox in deze zone helpt de fronslijnen te verminderen, wat resulteert in een vriendelijker en ontspannen uitstraling. 


Kraaienpootjes

Deze kleine lijntjes die zich vanaf de hoeken van de ogen uitstrekken, kunnen worden verzacht met botox, waardoor je een frissere blik krijgt.


Wenkbrauwen

Een lichte lift van de wenkbrauwen door middel van botox kan wonderen doen voor je uitstraling, door een opener en jeugdiger blik te creëren.


Migraine

Niet alle botox behandelingen zijn puur uiterlijk. Voor mensen die lijden aan chronische migraine, kan botox verlichting bieden door de spierspanning rond het hoofd te verminderen. 


Face slimming

Botox kan ook worden gebruikt om het gezicht een slankere uitstraling te geven door de kaakspieren te ontspannen, wat vooral populair is in de cosmetische wereld.


Gummy smile

Een gummy smile, waarbij veel tandvlees zichtbaar is bij het lachen, kan subtiel worden aangepast met botox, wat zorgt voor een meer gebalanceerde glimlach.


Lip flip

Voor een vollere bovenlip zonder fillers kan een lip flip met botox de perfecte oplossing zijn, door de bovenlip subtiel te liften en uit te rollen.


Wat zijn de prijzen per botox zone?

De prijzen van de verschillende botox zones hebben we gemakkelijk in een overzicht voor je gezet!


Botox zone

Vanaf prijs

Babybotox voorhoofd

€92,50

Babybotox frons

€92,50

Babybotox kraaienpootjes

€92,00

Botox voorhoofd

€129,00

Botox frons

€129,00
Botox kraaienpootjes

€129,00

Wenkbrauwen

€82,00

Migraine

€232,20

Face slimming

€295,00

Gummy smile

€82,00

Lip flip

€89,00


Afspraak maken

Ben jij geïnteresseerd in een van onze botox zones? Aarzel niet en plan vandaag nog gemakkelijk je afspraak in op een moment wat voor jou uitkomt!


Andere interessant blogs

Ben je benieuwd naar meer informatie over botox? Bekijk onze blogs over botox en botox en zon!

Verder lezen

door Alex Hendriks 04 apr., 2024
Verschil ombré en powder brows
door Alex Hendriks 29 mrt., 2024
Botox en zon
Share by: