Liquid Facelift

Natuurlijke, niet operatieve facelift.

Wat is huidverbetering? Waarom kies jij voor huidverbetering? En wat is nou echt het beste voor jouw huid?

Je zoekt naar een oplossing voor rimpels, ervaart huidverslapping of misschien heb je wel een medische indicatie, waardoor je huid extra hulp nodig heeft. Het streven naar verbetering is een hele menselijke eigenschap, maar als je niet op de juiste punten inzet, waar haal je dan je winst uit?

 

We vergeten vaak dat onze huid het grootste orgaan is, dat ze überhaupt een orgaan is, en nemen haar voor lief. Waar we met enorm veel zorg en liefde investeren in gezonde hersenen, een sterk hart of vitale darmen, negeren we het belang van een gezonde huid. Ze zorgt immers voor onze eerste afweer tegen binnendringers. En ziek worden wil liever niemand. 


‘Ja, goedkoop is echt vaak duurkoop, maar extreem duur wil niet zeggen dat het ook boordevol actieve en werkende ingrediënten zit voor je huid’.


Toch zie ik veel mensen een hoop verschillende ‘goedkopere’ of ietwat ‘betaalbaardere’ producten aanschaffen of behandelingen ondergaan waar geen betrouwbaar advies aan vooraf gegaan is, want: ‘Die zijn toch ook gewoon goed genoeg? En: ‘Als je het aanbiedt als bedrijf zal je er vast wel de kennis voor bezitten?’

 

Een goede en vooral duurzame huidverbetering, waar jij nog lang plezier van hebt, komt vanuit veel verschillende hoeken en technieken. Om maar even voorop te stellen: ‘Ja, goedkoop is echt vaak duurkoop, maar extreem duur wil niet zeggen dat het ook boordevol actieve en werkende ingrediënten zit voor je huid’.

 

Mijn ervaring binnen de industrie is dat als je wat langer stilstaat en her en der een simpel rekensommetje toepast, je ziet dat wetenschappelijk onderbouwde cosmeceutical merken in verhouding goedkoper zijn. Je koopt grotere verpakkingen die, per milliliter of gram, minder kosten in verhouding én je hoeft door de actievere ingrediënten bij het aanbrengen een stuk minder te gebruiken. 

 

‘Het streven om iedereen zich, in haar eigen wensen, gehoord te laten voelen is altijd mijn prioriteit geweest binnen mijn bedrijf.’


Naast het fysieke belang is er ook een mentaal belang aan een gezonde huid en huidverbetering: we worden gelukkiger en voelen ons letterlijk prettiger is ons eigen vel. Het is dan ook niet vreemd dat de gezondheidsindustrie strak verweven zit met de cosmetische industrie. Het vult elkaar namelijk heel goed aan. Dat is ook precies waar Aura Clinic voor staat: ‘Jou zo mooi en belangrijk laten voelen als je bent.’
 

Met Aura Clinic slaan we een nieuwe weg in. We zorgen namelijk dat we onze missie nog beter met jou behalen, door onze medische behandelmogelijkheden te vergroten. Het streven om iedereen zich, in haar eigen wensen, gehoord te laten voelen is altijd mijn prioriteit geweest binnen mijn bedrijf. Jij bent namelijk écht zo belangrijk bij ons.

 

Daarom wil ik je graag meenemen in mijn groeiende visie binnen huidverbetering en cosmetische behandelen en wat nou écht de mooiste resultaten geeft. Door mijzelf te blijven omringen met andere medische experts en het team steeds verder uit te bereiden kunnen wij jou deze expertise ook aanbieden bij Aura Clinic.

 

‘Toen ik dit wilde gaan aanbieden in mijn kliniek, liet ik mijzelf uiteraard ook met Profhilo behandelen en ik voelde gewoon die jeugdige stevigheid in mijn huid terugkomen.’

 

Van Botox tot Profhilo en PRP, naar cosmeceuticals, laserbehandelingen en peelings, wat doet er nou echt toe en wanneer kies je wat? Laten we vooropstellen dat een wondermiddel niet bestaat, maar goh, wat komt een goede combinatie van verschillende behandelingen en juiste adviezen toch dichtbij. Én laat ik die nou allemaal zorgvuldig uitgezocht hebben voor jou.

 

Botulinetoxine, beter bekent als Botox, wordt verworven uit het Clostridium Botulinum organisme. Het werkt in op de spieren in het gelaat, waardoor deze een zachtere uitdrukking creëren, rimpels verminderen én ook deels doen voorkomen. Je gebruikt de spiertjes in je gezicht een stuk minder en creëert zo ook minder “levensvreugde’ lijntjes, want een goede balans met wat genot is ook een aanrader tegen stress. Stress veroudert de huid helaas een stuk sneller dan vaak gewenst.

 

Daarnaast is het ook een van mijn favoriete behandelingen om in te zetten bij medische indicaties, zoals Hyperhidrose (overmatig zweten) en migraine. Bij Aura Clinic hebben we gekozen om te werken met Dysport en Azzalure, omdat dit het beste bewezen effect heeft ook op grotere behandelgebieden en diepere rimpels.

 

Wil je juist af van diepte lijntjes bij je neus-lipplooi of een scherpere cupidoboog bij je lippen? Dan werken wij met fillers van Restylane. 


Daarnaast bieden wij ook PRP behandelingen aan waarbij bloedplaatjesrijk plasma uit jouw eigen lichaam in de huid gebracht wordt. De groeifactoren in dit plasma zorgen ervoor dat jouw huid hersteld en voller en steviger wordt en littekentjes en pigmentatie vermindert.


Doordat er meerdere technieken bestaan om tot verschillende resultaten te komen, bij het creëren van vollere lippen of meer symmetrie, bestaat het team van Aura Clinic uit esthetisch specialisten, medisch specialisten en cosmetisch artsen.


‘Een eigen activatie van regeneratie kun je het ook zeker noemen.’

 

Pak jij het liever zo natuurlijk mogelijk en vanuit je lichaam actief aan? Met Profhilo behandelingen ontstaat er juist een actievere huid. Én geloof mij, dit kan voor jou de perfecte behandeling of zelfs toevoeging zijn bij andere huid verbeterende behandelingen.

 

Op basis van puur Hyaluronzuur worden er meerdere kleine prikjes gezet, wat zorgt voor een intense hydratatie en het de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Jouw huid gaat aan de slag om een netwerk van nieuwe stevige bruggen te bouwen, waardoor je voelbaar en zichtbaar zelf een versteviging ontwikkeld, met een beetje hulp van de Profhilo. Toen ik dit wilde gaan aanbieden in mijn kliniek, liet ik mijzelf uiteraard ook met Profhilo behandelen en ik voelde gewoon die jeugdige stevigheid in mijn huid terugkomen.


Je huid is namelijk toch écht een orgaan en zij staat niet stil!


Het verstevigen en herstellen van de huid is ook het behandelgebied waar peelings, lasers en cosmeceuticals enorm mooi inzetbaar zijn. Een eigen activatie van regeneratie kun je het ook zeker noemen. Ik miste de mogelijkheden die ik jou hiermee kon bieden en investeer daarom hier ook een deel van de professionele groei van Aura Clinic in.

 

Met hoogwaardige ingrediënten in peelings en cosmeceuticals richt Aura Clinic zich in de toekomst namelijk ook op jouw Acne, jouw Rosacea, jouw pigmentatie en jouw huidverjonging. ‘Jou zo mooi en belangrijk laten voelen als je bent’ kunnen wij dan nog beter realiseren, door je ook de mogelijkheid te bieden thuis nog meer uit je persoonlijke wensen te halen. Je huid is namelijk toch écht een orgaan en zij staat niet stil!

 

Door af te wisselen tussen de juiste behandelingen, behandeltechnieken en een persoonlijk behandeltraject op te stellen, bereiken wij straks nog beter jouw doel en onze missie. Dit allemaal nog steeds met mijn enorme enthousiasme en liefde voor jouw huid en de cosmetische gezondheidsbranche. En dan nog beter!

 

Liefs, Alex. 

Verder lezen

door Alex Hendriks 16 apr., 2024
Botox zones
door Alex Hendriks 04 apr., 2024
Verschil ombré en powder brows
Share by: